Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

ПРАКТИЧНА ОСВІТНЯ ЛЕКЦІЯ: СИЛА МАРСА ТА ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ НА ПРАКТИЦІ (9 МЕТОДІВ!)

В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

ПРАКТИЧНА ОСВІТНЯ ЛЕКЦІЯ: СИЛА МАРСА ТА ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ НА ПРАКТИЦІ (9 МЕТОДІВ!)

Повідомлення Майстер Аріман »

АСІО
В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Дякуємо за увагу.

Зображення

Ця невелика стаття написана для ознайомлення з силою та магічним впливом марсу у житті та практиках мага. Марс опікується воїнам, силою, пробивним рухом, чоловічою красою та ідеалом, архетипом ідеального воїна та захисника.

Разом з тим марс сприяє розпалюванню воєн, сварок, скандалів, лайки, розлучень, усіляких чвар і руйнувань.

Днем Марсу є: Вівторок.

Ангел Марсу: Самаєль.

Демон Марсу: Намброт.

Дух планети: Фалєґ (олімпійський дух за системою Арбателя)

Число Марсу: 5

Метал Марсу: Залізо, Сталь.

Пахощі: Сірка, Тютюн, Базилик (ефірна олія Василькова (Базилежуш)), Розмарин, Червоний Перець, Гострі та гіркі компоненти

Сефіра Марсу за Східною Кабалою: Ґебура ("Ліве плече", "Руда Червона Жінка (Вогняна Шакті, "Дочка Полум'яного Меча" (11 аркан)), з полум'яним мечем")

Колір: Кривавочервоний, Червоногарячий, Червонополум'яний ("Алий" — найяскравіший відтінок червоного кольору. Є найчистішим відтінком червоного кольору. На колі барв розташований на чверті шляху від червоного до жовтогарячого. Традиційно пов'язується з кольором полум'я, іноді — з кольором людської артеріальної крові, губ).

Елементалії: Вогняні Змії.

Інструмент: Гострі предмети, Холодна зброя, Вогнепальна зброя, Меч, Кинджал,
Магічна голка
.

Як і все в магічному світі, всі заклинання, замовлянки і формули, пов'язані з Марсом, краще будуть вдаватись у вівторок і читати (вимовляти) їх потрібно по п'ять разів.

Існує безліч способів, щоб налаштуватися на вібрації і силу Марсу.
Якщо ви хочете посилити свою волю, перемогти в змаганнях або інших баталіях, зробитися сильним, зміцнити себе і фізично і духовно, то на допомогу вам магія і сила Марсу.

Як і будь-яка спрямованість що має свої полюси, Марс не виняток, у нього є мінусова сторона, сиріч, негативна. Якщо вам потрібно викликати сварку між людьми, розбрат, воєнні дії, скандали, розлучення і розсори, - тоді, тут вам також допоможе сила Марсу.

Є кабалістичне заклинання, яке закликає ангелів Марсу. Його читають п'ять разів у вівторок і після цього звертаються зі своїми словами в тому, що вам потрібно. Цілі можуть бути різні, - освячення марсіанського талісмана або квадрата, викликання сил Марсу для ваших ритуалів та обрядів, на зміцнення будинку чи житла, захист від ворогів, тощо.

№1:

«Заклинаю вас, ангели сильні та святі, священними іменами: Іа, Іа, Іа, Хе, Хе, Хе, Хі, Ха, Ха, Ха, Ва, Ва, Ва, АН, АН, АН, Аіє, Аіє, Аіє, Ель, Аі, Елібра, Елоїм, Елоїм та іншими іменами Вищого Бога який створив суху Воду, названу ним Землею на поверхні якої ростуть дерева та трави і закарбував її своїм святим дорогоцінним ім'ям, обожнюваним і грізним, і іменами ангелів, командуючих п'ятим легіоном, що служать могутньому Асімоі, - іменням зірки Марса, заклинаю тебе, о, Самаєль, ти, який головуєш у вівторок, - Усіма переліченими вище іменами. Ім'ям Адонаї, - Бога живого та істинного - прийди до мене на допомогу і виконай усі мої бажання!».

№2

Інше, загальне заклинання Марсу (вівторка) використовується, за відсутності всіх інгредієнтів та речей необхідних у ритуалах та обрядах Марсу. Це заклинання закликає потік червоної планети і заміщає інгредієнти, яких не вистачає у практиці (куріння, трави, масла, камені Марсу, тощо).
Це заклинання співають п'ять разів, для загального налаштування, перед основним церемоніалом або обрядом:

"Демон вбивства відважний! Мужності ангел великий!"
Лицар зброї смерті! Князь руйнування та болю!
Вогняний вовк п'ятиголовий, буйний, жорстокий, лютий!
Дай мені перемогу у битві, гнів розпали до шаленства!
Червона кров, засліплюючи, цівкою біжить по залізу.
Заклич півня перед битвою! Червоний рубін, танець вихору!
Виконай усі мої мрії, втілюй у життя всі бажання!"

№3

МАНТРА МАРСУ:

" ОМ КРАМ КРІМ КРУМ САХ БХАУМАЙЄ НАМАХ!"

Ця мантра зміцнює волю людини, дає сміливість, рішучість, витривалість, породжує імпульс до ризикованих вчинків, розвиває лідерські та організаторські якості, збільшує швидкість реакції, дає успіх у придбанні власності. Читають мантру 36 або 108 разів на день протягом 21 дня.

ВІДПОВІДНИКИ МАРСА У ЖИТТІ ЛЮДИНИ:
Керує силою та енергією. Діяльність, пов'язана з металами, машини та механізми, діяльність, призначена для чоловіків або яка має відношення до чоловіків - війна - професії, пов'язані з високою температурою та енергетикою - професії, пов'язані з використанням гострих предметів та зброї - сфера нерухомості, - сміливі та рішучі дії - контакти зі шпигунами та грабіжниками, криміналом. Керує гострою зору. (Сонце - відповідає за очі загалом, як такі, як саму функцію бачення та органи очей, Марс відповідає за чіткість, ясність, гостроту, полум'яність зору).

Риси характеру: сила, цілеспрямованість, відвага, пристрасність, активність, невичерпна енергія, гнів, дратівливість, імпульсивність, нетерпіння, непостійність та непослідовність. Марс може означати перегрів, пропасницю, хвороби печінки, шкірні висипання, виразки, подразнення, хірургічні операції, перебіг захворювань у гострій формі. Марсу відповідає перший елемент вогонь. У родинних стосунках позначає братів та сестер. Марс запальний, гарячий та стрімкий. Символізує Раджас (санскр. रजस्) або раджа-гуна — одна з якостей (гун) матеріальної природи в філософії санкх'ї, однієї з шести шкіл філософії індуїзму, гуна пристрасті або гуна діяльності).

№4

Для того, щоб отримати (і напрацювати) всі позитивні якості Марсу: міцну волю, організаторські здібності, перемогу у всіх справах, лідерство та авторитет, - носіть із собою індійську цифрову янтру (талісман) Марсу. Квадрат Марсу, зображений всередині червоного вогняного трикутника:

MADIM555.gif
MADIM555.gif (3.68 Кіб) Переглянуто 2155 разів

Для цього, у вівторок намалюйте його червоним кольором (червоним чорнилом) на аркуші чистого білого паперу, окуріть аркуш з янтрою димом від ефірної олії священного базиліку (василькова олія) і п'ять разів співайте над ним Манґала-Ґаятрі (Ґаятрі Марсу) для освячення та активізації:

"Ом, анґаркайа відмахе, бхуміпалайа дхімахі, танно куджах, прачодайат!!!"

Після цього, носіть талісман (янтру) згорнутої у ладанку, або згорнутою у сталевому футлярчику, із собою на тілі, і ви отримаєте заступництво Марсу в усіх справах його сфери.

№5

Дамо вам інший варіант Манґала-Ґаятрі (Ґаятрі-Мантра Марсу):

"Ом, бхуміпутрайя відмахе, лохітандайя дхімахі, танно бхаума, прачодайат!!!"

Хто читає цю Манґала-Ґаятрі 36 разів, 1-2 рази на день, отримує багато духовних благ Марсу. Він отримує численні прояви сили, перемогу над ворогами, захист від ран і всіляких атак, встановлює духовний захист від ворогів та небезпеки життю, посилює волю та лідерські здібності.

№6

Є особлива заклинальна молитва (інвокація) вівторка (Марса), дана в Енхеридионі Папи Лева Третього, - отже, той, хто прочитає її, отримає захист у вівторок (день Марса), від всіляких негативних впливів, астральних несприятливих потоків, псування, пристріту і підступів ворогів, атак. Її читають також п'ять разів, обличчям на Схід.

"Благословення і освячення хліба і вина, яке наш Господь Ісус Христос здійснив і дав їх Своїм учням, говорячи "прийміть, ядіть, це є тіло Моє, за вас ламане, щоб залишити гріхи", - нехай буде завжди зі мною +. Благословення святих Ангелів, Архангелів, Начал, Сил, Влад, Господ, Престолів, Херувимів та Серафимів нехай завжди буде зі мною! + Хай буде так! Благословення Патріархів, Пророків, Апостолів, Мучеників, Сповідників, Дів та всіх Божих Святих нехай завжди буде зі мною! + Хай буде так! Благословення всіх небес Божих нехай завжди буде зі мною! + Хай буде так! Нехай підтримає і захистить мене велич Всемогутнього Бога і нехай керує мною Його вічна доброта. Нехай надихає мене Його безмежна милість. Нехай направить мене Його божественність. Хай збереже мене могутність Батька! Нехай оживить мене мудрість Сина. І нехай завжди буде сила Святого Духа між мною і моїми ворогами видимими і невидимими. Могутність Отця, зміцни мене, Премудрість Сина, просвіти мене і втішення Духа Святого, заспокой мене. Батько - є Світ. Син - є Життя, Дух Святий - є засобом втішення і спасіння. Хай буде так! Нехай зігріє мене Його співчуття і нехай збереже мене Його любов! О, Ісусе Христе, Сину Бога Живого, змилуйся наді мною, бідним грішником! "

Хрести в тексті означають, що після цих слів слід перехреститися!

№7

Існують магічні квадрати марсу, в квадратичній магії, які використовуються магами із давніх-давен для своїх цілей:

2-MADIM555.jpg
2-MADIM555.jpg (38.63 Кіб) Переглянуто 2155 разів

Якщо такий квадрат виготовити у вівторок, окурити димом від суміші олій Босвелії Сакра (Африканський південний Ладан) і олією Базилежуш (Василькова Олія, Священний Базилик), і освятити через вище зазначенні методи освячення квадратів та амулетів Марсу (або до прикладу, через еманацію 16 аркана Башта провести освячення), - і потім, носити із собою в залізному футлярі, тоді він захистить свого власника від ран та небезпек, посилить його волю та рішучість, зміцнить його лідерські та підприємницькі здібності. Якщо цей квадрат тримати в будинку, то він захистить людей, що знаходяться в ньому, від усіляких небезпек, підступів ворогів і зробить їх недоступними для негативних впливів або пограбування. Домашні будуть міцні духом і здоров'я їхнє покращиться, а хворі, - зміцнішають.

Вважається, якщо квадрат Марсу закопати в основі (в фундаменті) "замку", обійстя, маєтку чи приватного будинку, тоді він стане неприступним для ворогів та грабіжників. А ті нападники, хто спробують нашкодити мешканцям цього будинку, отримають серйозні покарання та удари, - аж до смерті або інвалідності від травм, каліцтва та вогню Марсового Покарання.

№8

Сила Марса дуже сильна і майстри, які хочуть перемогти своїх ворогів і супротивників, повинні звертатися за допомогою до цієї планети (Червоної Сфери) та здійснювати свої ритуали та обряди у його день (вівторок).

Даємо вам, у якості подарунку аґмічне заклинання, яке приверне до вас сили Марсу. Якщо Ви робите ритуали та обряди, пов'язані з Марсом, то на початку, і також по завершенню вашого ритуалу, вимовте по 5 разів цю аґмічну звукову формулу. Вона не тільки покличе (залучить) сили Марсу, але ще й закріпить ваші дії його силою і ефект від вашої дії (ритуалу чи обряду) буде набагато швидшим та сильнішим:

"МАДСАІ - АҐАБІ - АҐАБ - МАРІ - МАРА - ҐАЛАМ - АЛАІ!"

Це аґмічне заклинання, плюс до всього, дасть вам додаткову силу та захистить вас від відкатів та обраток (блискавки зворотного удару), у ваших роботах, пов'язаних з Марсом.

№9

Наступна "Сиґіла Марса" або "Печатка Марса" може вами використовуватися в талісманах або бувши накресленою там, де ви вважаєте за необхідне застосування її сили. Сиґіла малюється від руки, для її активізації, після її накреслення вимовляється її формула п'ять разів, а після цього, висловлюється намір (мета), для чого її накреслили та активізували:

3-MADIM555.jpg
3-MADIM555.jpg (51.48 Кіб) Переглянуто 2155 разів

Сиґіла захисту, волі та успіху у боротьбі.
Формулювання: Захист, Воля, Успіх у боротьбі.
Формула активізації (пробудження): "Марсіс - Арсо - Рава - Рентума"
Числове кодування: 7 10 10 9 12 11 6 15 17 8 20

Це лише маленька стаття про силу Марсу та її застосування в практичній магії. Володіючи професійними знаннями в Іллуріанській Кабалі або Східній Кабалі, та інших окультних дисциплінах нашої науки, Ви зможете самостійно складати ритуали та обряди Марсу, які стануть вам у нагоді у вашій магічній кар'єрі.

Дякуємо за увагу.
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Олександр
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Олександр »

Бажаю здоров'я!
Дякую Вам, шановний Аріман та вашим вчителям. З повагою!
Відповісти

Повернутись до “Методи наших Вчителів”