|
⊡ Донат на розвиток проєкту:
GlobalBank: 5168541550024566 ⏇ Нові теми:⏇ Наші сторінки: |
ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ ПРО ДОПОМОГУ ВІД МАЙСТРА АРІМАНА
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Хочу подякувати майстрам авахейха за допомогу в моїй ситуації. Від серця дякую за захист та підтримку! Окремо хочу подякувати майстру Аріману за навчання. Завдяки вам, знаходячись тут в еміграції, я відкрила для себе справжню магію моїх предків. Почала займатися цілительством яко колись допомагала людям прабабуся. Знайшла свій шлях сили! Щиро дякую за знання, за навчання, за допомогу у важких обставинах! З повагою!
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Я хочу оставить отзыв в знак моей чистой благодарности, за знание, за помощь, за мудрость, за поддержку, пусть Всевышний благословит вас и пошлет многие блага, амин! От всего сердца шукран дорогому учителю мастеру Ариману! От души благодарю мастера Аримана за помощь в течение 5 лет нашего знакомства. Благодаря ему я смогла уехать из проклятой России в 2018 году и сохранить свою жизнь! По совету мастера я продала клининговый бизнес в Санкт-Петербурге и сбежала из страны в Лондон с моей семьей. Мы потеряли все связи с Россией, но нашли новый дом в родном сердце Англии. Мои друзья не захотели покидать родительский дом, сейчас в 2022 году они потеряли бизнес, многие из них погибли, многие были убиты карателями из государственных органов! Я благодарна Всевышнему за встречу на моем пути учителя Аримана, за его мудрость и помощь в моей судьбе!
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Висловлюю подяку шановному наставнику Аріману за філігранну діагностику. окремо дякую за знання, допомогу вашу для мого розвитку.
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Благодарность моя брат Ариман.
Пребывает с тобою, ברכת כהנים Под благодатию Ашем Мелех, будь. יברכך יהוה וישמרך יאר יהוה פניו אליך ויחנך ישא יהוה פניו אליך וישם לך שלום אמת Если не я для себя, кто для меня? Если я (только) для себя, что я? Если не теперь, когда же? (Талмуд, Мишна, Авот, 1. 12—14)
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Моя подяка Вам, метр, за науку.
Adjutorium nostrum in nomine Domini Inferi
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Майстар Арыман, я шчыра дзякую вам за дапамогу і навучанне! З найлепшымі пажаданнямі.
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Для себе я зрозуміла головне: наставники ведуть мене шляхом сили до моєї природи. За роки важких випробувань з проектом Авахейх я переконалася в правильності свого вибору. Безмежна вдячність вчителям за труд!
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Подяка вам майстер Аріман від нашої родини за професійну допомогу, Божої вам благодаті!
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Благодарю Вас,уважаемый Мастер Ариман за знания,которые вы всем нам даёте,за помощь,поддержку.Многому я научилась у вас,всегда буду вам благодарна.Желаю вам обоим любви,счастья,мирного неба над головой,благополучия и счастья.Пусть на вашем пути всегда будет свет.Аминь
Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!Бажаю доброго здоров'я Майстру Аріману та процвітання проекту Авахейх. Щиро дякую Вам за допомогу!
Все пізнається в порівнянні. Продовж 10 років я, як шукач, зустрічав багатьох майстрів, цілителів, мольфарів, характерників. Та знайомство з Майстром Аріманом багато що змінило та прояснило. Тому, друзі, ті хто "випадково" сюди потрапили, повірте, це надзвичайна людина! Я навіть не очікував такої детальної і глибинної діагностики та рекомендацій для виправлення моєї ситуації. Він не буде вас гладити по голівці і тішити ваше его, а скоріше дасть чарівного копняка і стимул до дій, дасть пораду, та відповідь на ваші запитання. Це справжній Майстер! Дякую Вам! |