Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ ПРО ДОПОМОГУ ВІД МАЙСТРА АРІМАНА

В цьому розділі Ви можете висловити свою думку, і виказати свою подяку.
Відгуки учасників, - а також, наших учнів, приймаються в цьому форумі.
Панночка Сновида
Шукачі
Шукачі

Ваші відгуки про наш проєкт та Майстрів!

Повідомлення Панночка Сновида »

Хочу подякувати майстрам авахейха за допомогу в моїй ситуації. Від серця дякую за захист та підтримку! Окремо хочу подякувати майстру Аріману за навчання. Завдяки вам, знаходячись тут в еміграції, я відкрила для себе справжню магію моїх предків. Почала займатися цілительством яко колись допомагала людям прабабуся. Знайшла свій шлях сили! Щиро дякую за знання, за навчання, за допомогу у важких обставинах! З повагою!
Согдиана Сулель
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Согдиана Сулель »

Я хочу оставить отзыв в знак моей чистой благодарности, за знание, за помощь, за мудрость, за поддержку, пусть Всевышний благословит вас и пошлет многие блага, амин! От всего сердца шукран дорогому учителю мастеру Ариману! От души благодарю мастера Аримана за помощь в течение 5 лет нашего знакомства. Благодаря ему я смогла уехать из проклятой России в 2018 году и сохранить свою жизнь! По совету мастера я продала клининговый бизнес в Санкт-Петербурге и сбежала из страны в Лондон с моей семьей. Мы потеряли все связи с Россией, но нашли новый дом в родном сердце Англии. Мои друзья не захотели покидать родительский дом, сейчас в 2022 году они потеряли бизнес, многие из них погибли, многие были убиты карателями из государственных органов! Я благодарна Всевышнему за встречу на моем пути учителя Аримана, за его мудрость и помощь в моей судьбе!
Vic Kubera
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Vic Kubera »

Висловлюю подяку шановному наставнику Аріману за філігранну діагностику. окремо дякую за знання, допомогу вашу для мого розвитку.
Гамалиил
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Гамалиил »

Благодарность моя брат Ариман.
Пребывает с тобою, ברכת כהנים
Под благодатию Ашем Мелех, будь.
יברכך יהוה וישמרך
יאר יהוה פניו אליך ויחנך
ישא יהוה פניו אליך וישם לך שלום

אמת
Если не я для себя, кто для меня? Если я (только) для себя, что я? Если не теперь, когда же? (Талмуд, Мишна, Авот, 1. 12—14)
IvanR
Шукачі
Шукачі

Повідомлення IvanR »

Моя подяка Вам, метр, за науку.
Adjutorium nostrum in nomine Domini Inferi
Василий Минский
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Василий Минский »

Майстар Арыман, я шчыра дзякую вам за дапамогу і навучанне! З найлепшымі пажаданнямі.
Vlada M.
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Vlada M. »

Для себе я зрозуміла головне: наставники ведуть мене шляхом сили до моєї природи. За роки важких випробувань з проектом Авахейх я переконалася в правильності свого вибору. Безмежна вдячність вчителям за труд!
Олександр
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Олександр »

Подяка вам майстер Аріман від нашої родини за професійну допомогу, Божої вам благодаті!
Viktoriya_3
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Viktoriya_3 »

Благодарю Вас,уважаемый Мастер Ариман за знания,которые вы всем нам даёте,за помощь,поддержку.Многому я научилась у вас,всегда буду вам благодарна.Желаю вам обоим любви,счастья,мирного неба над головой,благополучия и счастья.Пусть на вашем пути всегда будет свет.Аминь
Vital
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Vital »

Бажаю доброго здоров'я Майстру Аріману та процвітання проекту Авахейх. Щиро дякую Вам за допомогу!
Все пізнається в порівнянні. Продовж 10 років я, як шукач, зустрічав багатьох майстрів, цілителів, мольфарів, характерників. Та знайомство з Майстром Аріманом багато що змінило та прояснило. Тому, друзі, ті хто "випадково" сюди потрапили, повірте, це надзвичайна людина! Я навіть не очікував такої детальної і глибинної діагностики та рекомендацій для виправлення моєї ситуації. Він не буде вас гладити по голівці і тішити ваше его, а скоріше дасть чарівного копняка і стимул до дій, дасть пораду, та відповідь на ваші запитання. Це справжній Майстер!
Дякую Вам!
Відповісти

Повернутись до “Форум відгуків”