Відповіді на запитання наших учасників:
"""Що відбувається на астральному плані Землі, зараз? Темрява захопила Землю?"""
Запитання:
"""""Доброго дня Аріман! Я читала статті різних езотериків і у мене виникло кілька запитань, якщо дозволите: маги кажуть що, темрява вже захопила Землю. Це правда? Скажіть що, відбувається на астральному плані планети? Кому вірити? Я не можу зрозуміти, те що зараз відбувається зі Світом, втрата духовності у людей, руйнування релігій. Це втручання темних сил щоб знищити Землю? Чи це нормальні процеси переходу у новий час? Нічого негативного насправді не відбувається? Дякую вам!""""
ВІДПОВІДЬ:
Привітання Вам, шановна учениця. Під неправильним визначенням "темряви" потрібно розуміти титанічно-фундаментальні (стародавні, темні, доісторичні, стихіальні) сили "Великих Древніх" (не плутайте їх з літературними "древніми Лавкрафта" та інших псевдо-культистів в стилістиці фентазі "древніх"), які тривалий час перебували в тіні облівіації або ж навмисно демонізувались попередньою каденцією правлячих "Олімпійських-Антропоморфних" сил. Базовий перехід Еонів триває 100 років у минуле, і 100 років у майбутнє (як мінімум, до 2111-2120х років). Перехідний період "люфту часів", або ж "Часів Зміни Оберту Колеса" завжди супроводжується екзистенційною невизначеністю (шоком системи, кінцем світу, апокаліпсисом), на перехресті доріг, а також проходженням "Нульової Точки Порогу". Демонічні сили або "темрява" у визначенні "анти-життя" або "анти-Свідомість", не мають жодного стосунку до глобально часових процесів "Зміни", які відбуваються у вашому галактичному кластері часу та простору. На астральному плані Аніми Землі відбуваються процеси фундаментальної перебудови згідно із "Лекалами Нового Еону", або структурної реформації матерії та переходу, від руйнування старих структур, які втрачають актуальність, до вибудови нових структур, нових механізмів. І немає в цьому процесі нічого абераційного, протиприродного, страхітливого чи занепадницького, - хоч би як намагалися закостенілі, віджилі своє культи стверджувати зворотне, - їхній Еон незворотно минув. Тісні рамки руйнуються, окови старих обмежень (печатки) розлітаються вщент, "Обрій Свідомості" та потенціали Буття розширюються (нове поле потенцій), а вся "Світова Система" трансформується і перебуває в безупинному русі. Це природні вібрації та флуктуації, що розгортаються на хвилеподібній орбіті кожного "Циклу Еволюції". Вони докорінно необхідні для трансмутації та кристалізації досвіду, через пізнання розмаїтих граней проявленої "Світової Системи", взаємодію протилежностей та їхній сакральний обмін, аби в кінцевому підсумку здійснити їхній "Великий Синтез" задля подальшого Трансцендентного Переходу.
Дякуємо за увагу.